Alla inlägg den 9 juli 2007

Av en liten ponke - 9 juli 2007 21:21

Pappa ropade på mig och sa att en bra deckare började nu. Haleluja tänkte jag, äntligen något värt att se på TVn. Jag tittade på det i tjugo minuter innan jag var på väg att skrumpna ihop av tristress. Då drog jag mig tillbaka hit.


Jag kom på en hemsk sak idag. Jag missade dagens etapp av Tour de France. Det är helt och hållet oacceptabelt! Jag kommer missa det imorgon också, för då ska jag och modern min till Lager 157. Hoppas, hoppas jag inte är förkyld så jag kan träna innan dess!

Av en liten ponke - 9 juli 2007 20:38

Dagen började med att familjen, som alltid, åkte senare än vad som var planerat. Tillslut bar det iallafall av och till badhuset i Jönköping kom vi. Ganska tråkigt ställe egentligen. Simmade bara en kilometer för att se hur kroppen, halsen och hjärtat reagerar imorgon. Är jag inte snuvig eller något annat tecken på förkylning så är jag tillbaka i min gammla sjukdom. Bubbelpoolen på badhuset var inte ens varm och det bubblade ingenting i den. Det gjorde badhuset till det sämsta jag någonsin varit på! Efter badhuset gick vi ut på staden för att söka efter en resturang. Vi hittade bara en, men pappa tyckte det var för dyrt. Då hittade vi Subway! Vi gick in dit ock åt en gudomlig macka var. Efter det gick vi runt i centrum och spanade efter grejs och sedan bar det av till A6 och IKEA. Hittade inget förutom en kudde. Kvällsmaten åt vi på IKEAs resturang. Sedan bar det av hemmåt. Nu är de andra i familjen trötta och griniga så det är bäst att söka skydd i bunkern jag har under mitt rum.

Av en liten ponke - 9 juli 2007 07:33

För jag har fått en finne i mungipan. Mycket irriterande, speciellt när man ska äta. Finnmedel är kanske inte klyftigt att ta, då kanske jag råkar äta upp det.


Vi ska åka klockan nio till Jönköping. Vi ska till resturang. Jag hoppas att de har husmanskost, för jag är inte direkt sugen på något annat efter Englandsresan direkt...

Presentation

Omröstning

Tror du att ponken själv förstår vad han skriver?
 Ja, ponken är allsmäktig!
 Jag vill gifta mig med ponken!
 Nej, ponken har absolut ingen aning om vad han håller på med!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards