Alla inlägg den 24 juli 2007

Av en liten ponke - 24 juli 2007 20:35

Nu på kvällen har jag haft förjävla ont i lugnor och dessutom har sjukdomen tagit steget och förflyttat sig ner mot magen också. Det gör ont så in i helvete när jag står/går. I början var det inte lika stor smärta när jag satt och låg. Men det börjar tillta och bli lika starkt som när jag står, så jag vete fan. Det oroar mig. Det känns ju inte direkt bra att inte ens kunna stå upp utan att man nästan viker sig dubbel av smärta, bokstavligt talat. Jag hoppas fan läkarna gör något ordentligt mot det när de ska ringa imorgon. Men halva sjukhuset är väll på semester så då får man väll vänta dubbelt så länge på allt. Snart blir jag väll en invalid morfinknarkande fettböld som inte kan göra annat än att ligga i sängen och stirra upp i taket. Fan. Jag skulle göra vad som helst för att bli frisk. Men jag har verkligen inga stora förhoppningar. Helvete! Blir nog till sängs tidigt i kväll. Hoppas som faan att smärtan mildras tills imorgon. Det är verkligen ett trevligt sommarlov man har... Fan.


Imorgon ska jag ta en titt på ett annat akvarium. 375 l med pump och lite tillbehör, till ett överkommligt pris. De säljer det så billigt för att deras son som ägde det dog...

Av en liten ponke - 24 juli 2007 14:27

I dag har det inte blivit mycket gjort. Inget som gör nytta heller. Vaknade fem i åtta. Åt frukost och hela förmiddagen gick åt till att söka information om discusar på nätet. Försökte ringa på en annons som sålde akvarium, men de var inte hemma så jag ska försöka senare och hoppas att det är bra kvalite!

    Har precis ätit middag. Lite för mycket. För magen håller på att spricka, precis som han i Monthy Pyton filmen som gick igår. The meaning of life, tror jag den hette. Inte lika bra som de andra, men den var lite smårolig ibland.

Presentation

Omröstning

Tror du att ponken själv förstår vad han skriver?
 Ja, ponken är allsmäktig!
 Jag vill gifta mig med ponken!
 Nej, ponken har absolut ingen aning om vad han håller på med!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards