Alla inlägg den 22 januari 2008

Av en liten ponke - 22 januari 2008 21:29

På dagens mattelektion hade vi en tråkig vikarie som inte lärde mig något nytt så jag tittade på väggen där folk hade suttit och kladdat. Någon hade ritat en rätvinklig triangel och skrivit "Pythagoras sats, a^2 + b^2 = c^2". Under triangeln hade någon ritat en rund ring och skrivit "Fredriks sats". Det är det klockrenaste jag har sett på länge! Skrattet vid mitt bords omnejd kluckade glatt på den annars så trista lektionen. Tur att det finns folk som fortfarande har kvar sin humor!

Av en liten ponke - 22 januari 2008 18:00

Jag satt och tittade på vad folk som har sökt på google har sökt på för att komma in på min blogg. Huvuddelen av sökningarna var gjorda på ett eller flera ord som anspelar på sex. Det känns underbart att locka kåta gamla gubbar till min blogg och kanske blir de impotenta när det läser vad jag skriver! Jag bloggar endast för att öka försäljningen av Viagra!


Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Det blir så krångligt när skoldagen har varit lång och tråkig. Skolan är stor. Det är läskigt. Det är lätt hänt att man går villse och blir fångade av städpersonalen som experiterar med en. Man blir utsatt för hemska ritualer som ingen vågar berätta om. Det går ett ryckte om att städpersonalen är meddlemmar i en hemlig sekt vars syfte är att befrämja de kriminellas rätt i samhället. Städtanterna är stora. De är läskiga. Jag tror att de är i förbindelse med Kumlabunkerns grövsta brottslingar och planerar en kupp då alla fångar i hela Sverige ska fritas för att sedan råna alla affärer i Stockholm. Stockholms förorter lämnar de åt de småkriminella knattarna för att få anhängare. SÄPO, ni borde ta mitt tips på allvar!  

Av en liten ponke - 22 januari 2008 07:34

Ni tror säkert att jag har tappat förståndet eftersom jag har varit uppe sedan 06:15 och skrivit på min musikuppsatts när jag har sovmorgon. Men jag kan glädja (?) er med att det är fysiskt omöjligt för mig att tappa förståndet eftersom jag aldrig har haft något. Vad jag däremot har haft är en dimma i hjärnan så jag inte har förstått fördelen med att inte sova hela morgonarna och kvällarna. Det är så mycket som inte hinns med och fritiden komprimeras. Somnar man klockan 00:00 och vaknar 06:00 så är allt frid och fröjd. De resterand 18 timmarna på dygnet kan man spendera efter egen vilja. Jag har märkt att jag faktiskt inte blir så värst trött, så jag ska sova ännu mindre så småningom! Tänk vad mycket jag hinner blogga om jag bloggar då jag vanligtvis skulle ha sovit!


Toaletten kallar! Kan. Inte. Hålla. Mig. Längre.

Presentation

Omröstning

Tror du att ponken själv förstår vad han skriver?
 Ja, ponken är allsmäktig!
 Jag vill gifta mig med ponken!
 Nej, ponken har absolut ingen aning om vad han håller på med!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards