Alla inlägg under oktober 2007

Av en liten ponke - 28 oktober 2007 10:26

Min bror är för söt. Igår satt han och spelade CS (ett pangpang spel där man skjuter ihjäl folk). Jag brukar säga att det är vetenskapligt bevisat att man blir agressivare när man spelar det. Det är faktiskt sant. Då brukar min bror kontra med att det är vetenskapligt bevisat att man får bättre syn, hörsel och reflexer. Han tror faktiskt på det. Jag och mina föräldrar brukar mest skratta åt honom när han kommer med sådana påståenden. Om det vore så enkelt att bota synfel och dålig hörsel så skulle nog inte det funnits några optiker och hörapparater i världen.

Av en liten ponke - 28 oktober 2007 06:47

Idag ställs klockorna tillbaka en timma. Det betyder att jag gick upp tjugo över sex. Ungefär i klass med skoldagar. Det är mycket märkligt men jag känner att förmågan jag hade att kunna sova i över tolv timmar i sträck har övergett mig. Det är i och för sig bra eftersom jag får mer gjort då.

   Jag förstår inte varför tiden ställs tillbaka en timma. Det blir ju så mörkt på eftermiddagen och kvällen. Hur kul är det att komma hem från skolan när det är becksvart? När det är mörkt måste jag även springa på vägen. Där kör bilarna som dårar. Och en del släcker inte helljuset. De är dumma.

Av en liten ponke - 27 oktober 2007 18:16

Vad är ilningar i tänderna?


Efter att ha gått och dragits med ilningar i tänderna till och från i en period nu bestämde jag mig för att fundera ut vad det egentligen är.

   Jag tror att tandtrollen gräver sig in i tänderna underifrån, istället för igenom emaljen, genom tandköttet. När det väl har etablerat sig inne i tänderna tycker de att det är så mysigt och en sådan gemytlig stämning att de vill dela med sig av den till sina vänner. När alla tandtroll har bosatt sig inuti tanden är de så glada att de anordnar jättemånga fester! Det är dessa fester som bidrar till ilningarna i tänderna eftersom de bjuder in tandtroll från andra tänder till sin tand och då blir det så fullt med tandtroll i en enda tand. Det blir ett fruktansvärt tryck inuti tanden och det är orsaken till ilningarna. När tandtrollen väl har lyckats att organisera sig och ta sig ut ur tanden glömmer de väl av katastrofen som nyligen skedde och anordnar nya fester.

   

Av en liten ponke - 27 oktober 2007 14:40

Sedan förra inlägget jag skrev har jag sprungit i två timmar och en minut, streachat (hur stavas det?), ätit i lugn och ro samt duschat.

   Löpningen gick väldigt bra med tanke på min nuvarnade fysiska status. Jag kom dock på att jag skulle ha druckit mer innan. Ett glas vatten och ett glas mjölk räckte inte. Det får jag tänka på till nästa lördag! Jag kom också att tänka på att jag måste tjata på min idrottslärare så han fixar fram mina löparskor. Han har haft dem i sitt våld i sex veckor nu, och det märker mina fötter av. Speciellt i form av stora feta blåsor. Men det är skönt. Jag vet inte vad som är fel på mig men när jag är ute och springer och känner att det är grymt jobbigt och mina blåsiga fötter gör ont och jag är vrålhungrig så, konstigt nog, gillar jag det. Jag vet inte varför, det bara är så. Jag är troligtvis en machosist. Det är nog bra om man är det om man ska bli ultralöpare. Jag känner att det är mitt kall att bli det!



Av en liten ponke - 27 oktober 2007 11:22

Nu sitter jag här och fryser arslet av mig. Det är svinkallt här inne i min enkla boning idag! Jag ska fixa en brasa i kaminen senare. Det behövs verkligen! Vädret ute är inte heller mycket att hurra för. Grått, dystert och fuktigt. Jag ska bege mig ut i det dystra klimatet och springa i två timmar. Det bli mitt första tvåtimmarspass sedan jag kunde börja träna igen. Det ska bli spännande att se hur det går. Efter löpturen när jag har duschat ska jag förmodligen platta mitt hår. Jag har gjort det en enda gång, på "crazy hairday" i nian. Det ska bli spännande att se hur det blir. Kanske lite mer behändigt.

Av en liten ponke - 27 oktober 2007 08:49

Jag har varit uppe sedan klockan åtta. Utan att klockan ringde. Min biologiska klocka (urinblåsan) väcker mig varje dag. Det är effektivt eftersom jag slipper försova mig. Resten av familjen ligger fortfarande och sover i sina sängar och pappa snarkar troligen. Jag har redan ätit frukost och jag ska snart gå och borsta tänderna och skölja med flour så det blir rena och fina. Jag har inte haft ett enda hål i mina tänder än och jag kommer inte att få det heller! När jag har gjort mig i ordning ska jag krypa ner i sängen igen med en god bok. Det har faktiskt blivit något av ett intresse nu för tiden. Det är troligtvis så att den där Stieg Larsson skrev så jävla bra böcker så man kan inte göra annat än att älska dem. Han var ett under, den mannen.


Peace out dudes!

Av en liten ponke - 26 oktober 2007 20:01

Detta är ett fluff som är obegripligt stort och fluffigt. Jag brukar se mig själv som fluffig, men detta slår alla rekord. Jag önskar att jag också hade samma förutsättningar att skapa ett sådant enormt fluff! Någon som sett videon till hans låt "It don´t make any different to me"? Hans hår studsar upp och ner så sött. Dessutom diggar jag låten.


Är det någon som vet vad en person som kallar mig, ponken, för "Honken-Ponken-Dranken" menar? Jag antar att det är något kodord för något mysko.

Av en liten ponke - 26 oktober 2007 16:27

Dagen började bra. Det var vägarbete så bussen och vi blev försenade med tio minuter till matten. Sedan var det teknik då jag egentligen skulle ha redovisat om cykeln, men min redovisningspartner var inte i skolan så det blir nästa lektion istället. Under tekniklektionen sprang jag ner för en enorm mängd trappor för att hämta Bj som skulle komma på besök. När han var hämtade fortsatte lektionen och sedan gick vi och åt. Efter det hade vi engelska och jag hade betygssamtal med läraren. Hon berömmde mig som fasen för mina två uppsattser hitils under terminen och kunde knapps sluta göra det. De låg på ett mycket starkt MVG, sa hon. JIHO! Hon sa även att jag lätt skulle kunna få MVG på hela kursen eftersom jag hade ett så bra läs- och hörförståelse. Känns bra.

    Efter engelskan hände det inte mycket att sätta pränt på. Bj gick hem, vi läse bok på svenskan. Vi gick hem. Nu sitter jag här.


DET ÄR LOV! JIPPI!

Presentation

Omröstning

Tror du att ponken själv förstår vad han skriver?
 Ja, ponken är allsmäktig!
 Jag vill gifta mig med ponken!
 Nej, ponken har absolut ingen aning om vad han håller på med!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards