Alla inlägg den 7 augusti 2007

Av en liten ponke - 7 augusti 2007 20:58

Ja, den borttappade hunden som följde med våran hem. Det slutade bra, för ägaren hittades snabbt, så det var inga problem.


Det var en liten knatte som klädde ut sig till Peps Persson och sjöng med Robert Gustavsson på äkta skånska. Riktigt skön kille! Konstigt att en sådan liten knatte vågar uppträda för många hundra tusen personer.

Av en liten ponke - 7 augusti 2007 18:22

I förmiddags gick jag ut i den stora värld vi lever i för att göra min vän Bj sällskap. Vi traskade till Kalle för att lämna ett spel Bj lånade för några månader sedan. Men vi kunde tyvärr inte leka med honom, för han är en duktig kille och jobbar och sliter! Vi lämnade spelet till hans broder istället och stod och samtalade med den kraken lite. Sedan gick vi till Tobbes lya, han fixade med sin cykel. Inte en ovanlig syssla för den mannen. Vi gjorde honom sällskap och såg på när han slet med cykeln. När han var klar med det åt vi vattenmelon och sedan läste vi Kalle Anka. Då ringde min telefon och jag skulle äta!


Efter maten hade jag inget annat för mig så jag tänkte att jag skulle börja med ett nytt intresse, att sola. Det var ganska angenämnt. Det finns inget som slår känslan att ligga i solen och känna hur fettet smälter, vattnet börjar koka och köttet steks inuti en. Jag måste utöva denna hobby imorgon också! Efter solningen var det dags för en dusch, för man blir väldigt svettig av att ligga så still. Tro det eller ej.

Av en liten ponke - 7 augusti 2007 16:02

I morses när jag skulle anmällla mig till provtagningen på lasarettet så hände det en märklig grej. Man anmäller sin närvaro hos expiditen. Ingen stod i kö så jag traskade direkt fram till henne.

"Hej! Jag skulle ta lite prover. Adam Ponken."

"Jaha, hej. Ta en numerlapp!"

Jag tittade förvånat på pappa och eftersom han stod precis jämte numerlappsautomaten så tog han en numerlapp.

"Bra! Kan jag få se din remiss och patientbricka?"

     Ingen stod i kö, så varför var det så viktigt med en numerlapp? Jag och pappa skrattade iallafall gott efteråt.


Den senaste veckan har det jobbat en barnläkare, en hudspecialist, en hjärtspecialist och en inflamationsspecialist med min sjuka. Så nu ska det gå undan här! De tror att det har något med en inflamation att göra. Och det låter ganska korrekt eftersom pappa har en gen som lätt ger inflamationer, jag kan ha ärvt den. Detta vet läkarna inte om eftersom de har suttit i all ensamhet utan mig och begrundat. Hoppas det är så för jag vill bli frisk och kunna springa! I SLUTET AV AUGUSTI HAR JAG VARIT SJUK I ETT ÅR, 6,25% AV MITT LIV! DET ÄR EN EVIGHET!


HOPPAS! HOPPAS! HOPPAS!

Håll tummarna för att jag ska bli frisk nu!


Fast med min vanliga tur så lär jag inte ha sådan tur...


Av en liten ponke - 7 augusti 2007 10:38

Efter bara tre timmars sömn väcktes jag och hade inga problem med att gå upp. Duschade, men ingen frukost för det skulle tas ett specialprov på mig. Pappsen och jag åkte in till sjukhuset och jag gick till provtagningen och pappa till ögon. Det var en trevlig provtagerska jag fick. Specialprovet var tvunget att skyndas till labbet direkt i en sådan där låda folk bär runt hjärtan i. Efter specialet togs ytterligare 9-10 prover. I slutet kände jag hur fingrarna domnade bort. När proven så småningom var klara så gick jag till resturangen och åt frukost. När pappa var klar gick vi och handlade. När vi kom hem såg vi mamma komma gåendes med två hundar. Våra och en till. Det visade sig att den bordercollien som hon hade med hade sprungit bort och följde efter våran hund, eftersom hon löper och den andra vovven är en hane. Nu står hanen i våran hundgård och vi får hoppas att vi hittar ägaren!

Presentation

Omröstning

Tror du att ponken själv förstår vad han skriver?
 Ja, ponken är allsmäktig!
 Jag vill gifta mig med ponken!
 Nej, ponken har absolut ingen aning om vad han håller på med!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards