Alla inlägg den 19 augusti 2007

Av en liten ponke - 19 augusti 2007 21:51

Nu har vi spelat in en ny Sandhultsdrängfilm. Ett exelent mästerverk! Jag tror att den är tillgänglig för allmänheten imorgon. Om ni mot all förmodan skulle villja se den. Det var en snubbe som blev misstänksam mot oss och tog sin jeep och körde till oss och frågade vad vi sysslade med. När vi hade förklarat att vi spelade in en film så tyckte han att det var helt okej och körde de tiotal metrarna hem igen.

Av en liten ponke - 19 augusti 2007 15:34

Förmiddagen ägnades åt att vara med Bj. Sedan träffade vi Tobbe. Han skulle till staden, Bj följde med och jag gick hem och åt.


Nu sitter jag här och väntar på att Bj och Tobbe ska komma gåendes i äkta bondekläder för att hämta mig. Sedan traskar vi tre bönder hem till Kallsing och hämtar honom och efter det, då blir det en ny Sandhultsdrängfilm! Ni får tycka vad ni vill om den. Den ska bli bättre än de två föregående. Mycket bättre! Hoppas bara inte att de riktiga drängarna tar illa upp och stämmer oss. Fast då blir vi nog kända och får vara med i TV. Men å andra sidan så måste vi kanske böta mycket kosing, så vi får hoppas att de inte stämmer oss. Jag meilade filmerna till dem en gång. Men de har inte svarat än... Det var i och för sig till deras kundservic, men det fanns ingen annan adress att skicka dem till.

Av en liten ponke - 19 augusti 2007 10:14

Jag tänkte att jag skulle börja vända på dygnet idag. Ställde klockan på 07:00. Den ringde, jag fattade inte var musiken kom från (jag använder mobilen som väckarklocka eftersom jag råkade göra sönder min väckarklocka när den ringde). Tillslut fattade jag att den kom ifrån mobilen som låg på skrivbordet. Gick upp och stängde av den. Somnade sedan om. När jag vaknade igen kändes det som om det bara hade gått några minuter sedan klockan ringde. Det hade gått två och en halv timme. Hoppas jag orkar gå upp i tid på tisdag när skolan börjar. Det är ingen smart ide att komma för sent till en ny skola den första dagen...


Presentation

Omröstning

Tror du att ponken själv förstår vad han skriver?
 Ja, ponken är allsmäktig!
 Jag vill gifta mig med ponken!
 Nej, ponken har absolut ingen aning om vad han håller på med!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards